2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-02-12 17:31:59
Címkék: Bihari hírek
Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 32 fõt állítottak elõ, közülük 3 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A körzeti megbízottak 2014. február 11-én 8 órakor a debreceni Petõfi téren igazoltattak egy férfit. A rendõrök az intézkedés során a körözési rendszerben leellenõrizték a 27 éves létavértesi lakos adatait és megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt korábban elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások B. Ferencet elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították.

A járõrök 2014. február 11-én 21 óra 50 perc körüli idõben, Debrecenben a Piac utcán igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során a rendõrök megállapították, hogy a 18 éves fiatallal szemben a Berettyóújfalui Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások elfogták és a kapitányságra elõállították L. Dávid újlétai lakost, akit a nyomozók õrizetbe vettek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!