2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Bíróság elé áll a tolvajForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-13 17:40:24
Címkék: Bihari hírek
A hajdúdorogi rendõrök fogták el azt a fiút, aki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt áll bíróság elé. Az egyenruhások a sértettnek visszaszolgáltaták az eltulajdonított táskát.

A rendõrök 2014. január 17-én 21 óra 25 perckor Hajdúdorogon a Hétút utcában láttak el szolgálatot, amikor egy fiatal lány segítséget kért tõlük, mivel valaki a közeli szórakozóhelyrõl eltulajdonította a táskáját a benne lévõ értékeivel együtt. Az egyenruhások a város területén azonnal adatgyûjtésbe kezdtek, az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A járõrök munkája 20 percen belül eredményre vezetett, mivel intézkedés alá vontak egy gyanúsan viselkedõ fiút az egyik közeli utcában. A rendõrök a fiatalkorú ruházatát és a nála lévõ hátitáskát átvizsgálták, melyben egy nõi táskát találtak. Sz. Tibor az intézkedés közben zavartan viselkedett, az egyenruhásoknak elõször azt mondta, hogy egy hölgy ismerõse kérte meg arra, hogy vigye haza a táskáját, késõbb azonban beismerte, hogy azt pár perccel korábban lopta. A 18 éves hajdúnánási lakost a járõrök elfogták és a rendõrõrsre elõállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúnánási Rendõrkapitányság Hajdúdorogi Rendõrõrse a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

A terhelttõl lefoglalt táskát, a benne lévõ értékekkel együtt a nyomozóhatóság munkatársai 2014. február 11-én visszaadták a sértettnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!