2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Jelmezbe öltöztek az iskolásokForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-18 08:32:37
Február 14-én rendezték meg az általános iskolában a farsangot a gyerekek nagy örömére: a mûsor és a jelmezesek is nagy sikert arattak.

A pénteki, farsangi napot a hét elején lángos- és fánksütés elõzte meg, ahol a szülõk, nagyszülõk és támogatók segítségével a gyerekek fánkot, lángost fogyaszthattak.

A délután 4 órakor kezdõdõ mûsort a 3/a és a 3/b osztály kezdte egy humoros jelenettel, melyen a közönség nagyokat derült. A gyerekeket Kozákné Deák Magdolna és Jónás-Nagy Georgina pedagógusok készítették fel.

A farsangi délután a jelmezesek felvonulásával folytatódott. Itt aztán láthattak szebbnél szebb, ötletes és különleges jelmezeket: királynõ, Zsuzsi vonat, õsember és õsasszony, gáztûzhely, Petõfi Sándor, kéménybe szorult gólya, és számos más érdekességet.

A zsûrinek igen nehéz volt a döntése, de végül eredményt hirdettek: nagyon sok jelmez lett díjazva, az ajándékoknak a tanulók nagyon örültek.

A nap utolsó „száma” a tombolasorsolás volt, itt is rengeteg ajándék került kiosztásra, fõdíjként pedig egy finom torta talált gazdára.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!