2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
A piacon akarta eladni a lopott biciklitForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-20 08:09:25
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök bíróság elé állítást javasolnak azzal a gyanúsítottal szemben, aki Debrecenben eltulajdonított egy kerékpárt.

A nyomozás adatai szerint 2014. január 27-én 2 óra 50 perc körüli idõben egy helyi lakos telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét arról, hogy Debrecenben, a Barna utcán egy a ház elõtt a korláthoz lelakatolt kerékpár zárját ismeretlen tettes levágta és a biciklivel együtt elmenekült.

A bejelentést követõen a járõrök azonnal a helyszínre érkeztek, majd megkezdték az adatgyûjtést, amely rövid idõn belül eredményre vezetett. Az egyenruhások a Petõfi téren igazoltattak egy férfit, akit kérdõre vontak a nála lévõ kerékpárral kapcsolatban. A 44 éves férfi azt mondta, hogy a kétkerekû az õ tulajdona, csak elhagyta a kulcsát és ezért vágta le a lakatot. A rendõrök a helyi lakos ruházatát átvizsgálták, amely során elõkerült egy fûrészlap, valamint egyéb szerszám, ezért a férfit bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a kapitányságra. A nyomozóknak I. László gyanúsítotti kihallgatásán azt mondta, hogy azért lopta el a biciklit, mert azt a Vágóhíd utca melletti piacon értékesíteni akarta.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya vele szemben a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!