2024. június 15. Szombat, Jolán, Vid.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-21 10:07:08
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 38 személyt állítottak elõ, ebbõl 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.


Az egyik debreceni nagyáruházból érkezett bejelentés a rendõrségre 2014. február 20-án 10 óra 10 perc körüli idõben arról, hogy lopáson értek tetten egy lányt és egy fiút, akik az üzlet barkács osztályán egy harapó fogót tettek a kosarukba, majd a 18 éves lány a ruházati részlegen nadrágot, cipõt vitt a próbafülkébe, ahol a szerszám segítségével eltávolította az áruvédelmi berendezést a ruhanemûkrõl. A fiatalok táskájukba rejtették a termékeket, amelyekkel fizetés nélkül távoztak a boltból, azonban a biztonsági õrök felfigyeltek rájuk, majd értesítették a rendõrséget.

A járõrök a helyszínen elfogták és a kapitányságra elõállították a csökmõi lakosokat, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

V. Alexandra és 16 éves társa ellen a Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.



A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére telefonon érkezett bejelentés 2014. február 20-án 16 óra körüli idõben arról, hogy az egyik debreceni sportáruházban lopást követett el egy férfi, aki – miután a biztonsági õr észlelte cselekményét – elfutott a helyszínrõl, azonban nem jutott messzire, mivel az õr utolérte és visszatartotta rendõrök kiérkezéséig.

A járõrök a helyszínen elfogták és a kapitányságra elõállították a 27 éves budapesti lakost, aki egy táskába rejtve akart eltulajdonítani több tucat cipõt az üzletbõl.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki R. Sándort, aki ellen a Debreceni Rendõrkapitányság lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!