2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Baltákkal támadtak, elfogták õketForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-02-24 20:08:37
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt a két gyanúsítottat, akik baltákkal támadták meg az egyik szórakozóhely biztonsági õreit Nyíradonyban.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 23-án 0 óra 30 perc körüli idõben az egyik nyíradonyi szórakozóhelyrõl két férfit kivittek a biztonsági õrök, mert a helyiségben lökdösõdtek. Késõbb egy férfi jelezte az õröknek, hogy a vendégek vissza akarnak jönni és a zsebeikbe köveket rejtettek. A két biztonsági õr a fiúk elé ment, akik hirtelen egy bokorból elõvettek két baltát és azokkal támadtak rájuk. A biztonságiak elvették a baltákat a garázdáktól, akik a helyszínrõl elmenekültek. Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök megkezdték az adatgyûjtést a tettesek azonosítása és felkutatása érdekében. A járõrök rövid idõn belül elfogták a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 és 23 éves férfiakat, akiket a helyi rendõrõrsre állították elõ. A nyomozók K. Pétert és K. Gergõt gyanúsítottként kihallgatták, majd bûnügyi õrizetbe vették õket és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Nyíradonyi Rendõrõrse a gyanúsítottakkal szemben garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!