2024. június 2. Vasárnap, Kármen, Anita.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-03 10:08:35
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 18 személyt állítottak elõ, ebbõl 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A rendõrök 2014. március 2-án 5 óra 15 perckor Hajdúsámsonban, az Árpád utca és a Nap utca keresztezõdésében intézkedés alá vontak egy férfit. Az igazoltatás során a járõrök megállapították, hogy a helyi lakossal szemben a Tatabányai Rendõrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt korábban elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások az 54 éves R. Jánost elfogták és elõállították a Nyíradonyi Rendõrõrsre, ahol a nyomozók õrizetbe vették.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2014. március 2-án 13 óra 55 perc körüli idõben telefonon hívta egy debreceni üzlet biztonsági õre, akit egy férfi bántalmazott.

Az õr elmondta a rendõröknek, hogy a fiatalember botrányosan viselkedett a bevásárlóközpontban, ahol a vásárlókat is zaklatta. A sértett udvariasan felszólította a 16 éves hajdúszoboszlói lakost, hogy menjen ki az áruházból, mire a fiú ököllel arcon ütötte az õt kikísérõ õrt.

A rendõrök a helyszínen tanúkat hallgattak meg, valamint elfogták és a kapitányságra elõállították a verekedõt, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság súlyos testi sértés bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást a fiatalkorúval szemben.


Egy berettyóújfalui lakos 2014. március 2-án 15 óra 50 perckor bement a városi rendõrkapitányságra, mert a fia a házában tartózkodik, nem hajlandó távozni és ezzel megszegte a Berettyóújfalui Járásbíróság távoltartó határozatát. A helyszínre érkezõ járõrök az intézkedés során megállapították, hogy a 31 éves férfi valóban megszegte a távoltartás szabályait, amit el is ismert. A rendõrök a szabálysértõt elfogták és elõállítottáka Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen az egyenruhások a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!