2024. június 3. Hétfő, Klotild.
 
Gépkocsit akart feltörniForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-08 20:45:34
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelést javasolnak az ellen a gyanúsított ellen, aki az egyik debreceni piac parkolójában megpróbált egy gépkocsit feltörni.

A nyomozás adatai szerint 2013. július 27-én 8 óra 30 perc körüli idõben, Debrecenben a Vágóhíd utca mellett található piac parkolójában az egyik személygépkocsi ajtaját feszegetni kezdte egy férfi. A jármû tulajdonosa a piacról – csomagokkal a kezében – tartott az autójához, amikor észrevette a tettest, amint az autóját megpróbálja feltörni. A sértett odament és kérdõre vonta elkövetõt, aki azt válaszolta, hogy azt hitte ez az õ kocsija, majd elszaladt. Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök a helyszínen szemlét folytattak, amely során nyomokat rögzítettek, valamint adatgyûjtést végeztek, melynek eredményeként körvonalazódott, hogy a bûncselekményt egy helyi lakos követte el. Ellene a nyomozóhatóság elfogatóparancsot bocsátott ki. A nyomozók a 38 éves férfit 2014. január 28-án elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol L. Sándort gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terhelttel szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezetett iratokat a napokban megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!