2024. június 3. Hétfő, Klotild.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-08 21:49:44
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 26 személyt állítottak elõ, ebbõl 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Az egyik hajdúböszörményi nagyáruházban 2014. március 5-én 17 óra körüli idõben egy 33 éves férfi egy olcsóbb és egy drágább mobiltelefonnal állt be a kasszához, majd amikor az általa vásárolt és kifizetett termékeket a szatyrába pakolta, közben az értékesebb készüléket fizetés nélkül elrejtette.

A lopást rögzítette az üzlet kamerája, melyet a sértett feljelentésekor a nyomozók rendelkezésére bocsátott. A felvételnek köszönhetõen a rendõrök azonosították a tolvajt, akit 2014. március 6-án 9 óra körüli idõben elfogták és a kapitányságra elõállítottak.

Az egyenruhások tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt õrizetbe vették a helyi lakost, aki 72 órán belül bíróság elé áll.

Az egyik tiszacsegei üzlet alkalmazottjai 2014. március 6-án 8 óra körüli idõben tetten értek egy 54 éves férfit, aki egy terméket lopott el a boltból. A rendõrök a helyi lakost elfogták és elõállították a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását õrizetbe vették a szabálysértõt.

A férfi a tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás keretében 72 órán belül felel tettéért.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!