2024. május 23. Csütörtök, Dezső.
 
Lopás miatt állnak bíróság eléForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-10 19:28:23
Címkék: Bihari hírek
A Debreceni Rendõrkapitányság bíróság elé állítást javasol több tolvajjal szemben.

A rendõrséget hívta 2014. február 6-án 19 óra körüli idõben az egyik debreceni sportbolt biztonsági õre, mivel tetten ért két fiatalt, akik a próbafülkében ruhanemûkrõl távolították el az áruvédelmi eszközöket, majd a termékeket elrejtették és így akarták azokat fizetés nélkül elvinni az üzletbõl. A 18 és 19 éves helyi lakosokat a rendõrök elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

S. Dávid és B. Róbert ellen a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a Debreceni Járási ügyészségnek.

Egy férfi 2014. február 9-én 1 óra körüli idõben az egyik debreceni nagyáruházba bement és a pékáru osztályán a polcról levett egy terméket, majd az önkiszolgáló pénztáron keresztül az árucikkel együtt fizetés nélkül távozott. A lopást az üzlet biztonsági õrei észrevették és értesítették a rendõrséget.

A járõrök a 61 éves helyi lakost elfogták és elõállítottak a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság befejezte S. Tibor ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

A nyomozás adatai szerint 2014. február 16-án 15 óra 30 perc körüli idõben egy férfi bement az egyik debreceni nagyáruházba, ahol egy farmernadrág és egy üveg szeszesital áruvédelmi eszközét a próbafülkében eltávolította, majd a nadrágot felvette, az italt a táskájába rejtette és az üzletbõl fizetés nélkül távozott. Ezt követõen a tolvaj 20 óra 40 perckor ismét visszatért a boltba, ahonnan egy kabátot és egy újabb üveg szeszesitalt akart eltulajdonítani úgy, hogy az áruvédelmi eszközöket a termékekrõl leszedte, azonban a biztonsági õrök észleltél a lopást és telefonon értesítették a rendõrséget. A helyszínre érkezõ járõrök elfogták és a kapitányságra elõállították a 33 éves férfit. A nyomozók gyanúsítottként ki hallgatták a helyi lakost, aki beismerõ vallomást tett.

A K. László ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek