2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Falopás SárándonForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-10 20:51:47
Címkék: Bihari hírek
Két férfit és egy nõt állítottak elõ a rendõrök.

A Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – büntetõeljárást indított három sárándi lakossal szemben.

A rendõrök 2014. március 9-én 12 óra 15 perckor Sárándon, a Kossuth utcán figyelmesek lettek egy nõre, aki a kerékpárján frissen kivágott fát szállított. Az egyenruhások intézkedés alá vonták a 71 éves helyi asszonyt, aki elismerte, hogy az akácfákat egy közeli erdõ tulajdonosának engedélye nélkül fûrészelték ki. A rendõrök az utca végén észrevettek egy fiút is, aki a biciklijén fát tolt, azonban a rendõrautót meglátva elszaladt.

A járõrök a tudomásukra jutott információk alapján lakásán igazoltattak egy 52 éves férfit, akinek az udvarán szintén a bûncselekménybõl származó frissen kivágott akácfát találtak, valamint kézre kerítették azt a 20 éves fiút is, aki korábban elfutott a rendõrök láttán.

A járõrök S. Gábornét, B. Lászlót és S. Alexet elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták õket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek