2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-18 13:30:35
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Megyénk illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A tócóskerti körzeti megbízottak 2014. március 17-én 8 óra körüli idõben, Debrecenben, a Petõfi téren igazoltattak egy 24 éves nõt. Az intézkedés során a rendõrök megállapították, hogy F. Alexandra ellen körözés van érvényben, amelyet a Debreceni Járásbíróság sikkasztás vétség elkövetése miatt bocsátott ki. Az egyenruhások a helyi lakost elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, majd átvitték a bíróságra.

A rendõrök 2014. március 17-én 17 óra 30 perc körüli idõben Bagamérban, a Báthori utcán intézkedtek egy nõvel szemben. Az igazoltatás során fény derült arra, hogy a 39 éves orosházi lakost az Orosházi Rendõrkapitányság magánokirat-hamisítás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözi. A körzeti megbízottak H. Cz. Erikát elfogták és elõállították a Vámospércsi Rendõrõrsre, ahol õrizetbe vették.

A járõrök 2014. március 17-én 21 óra 20 perc körüli idõben, Biharkeresztesen a Hõsök terén igazoltattak egy 24 éves férfit. Az intézkedés során a rendõrök megállapították, hogy a toldi lakos ellen a Debreceni Törvényszék lopás és súlyos testi sértés bûntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások S. Józsefet elfogták és elõállították a Biharkeresztesi Rendõrõrsre, ahol õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!