2024. május 18. Szombat, Erik, Alexandra.
 
Címvédõ technikusokForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-25 18:27:11
Címkék: Bihari hírek
A Országos Bûnügyi Technikai Versenyen ismét a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság technikusai bizonyultak a legjobbnak.

A Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Igazgatóság, Bûnügyi Technikai Osztálya nyolcadik alkalommal, 2014. március 19-21. között rendezte meg Vedres Mátyás, Országos Rendõr-fõkapitányság néhai Technikai Osztály vezetõjének nevével fémjelzett emlékversenyt.

A tizenkilenc megyei rendõr-fõkapitányság és a Budapesti Rendõr-fõkapitányság három fõs csapatai gyakorlati és elméleti tudásukról adhattak számot. A résztvevõk húsz különbözõ berendezett helyszínen, szituációs gyakorlatokon bizonyíthatták hozzáértésüket a rendelkezésre álló idõ alatt, melyet versenybizottság értékelt.

A versenyt a tavalyi évhez hasonlóan a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság technikusai nyerték, és eredményükért Magyarország belügyminisztere kristályvázát és országos rendõrfõkapitány úr tárgyjutalmat ajánlott fel.

A gyõztes csapat részére Papp Károly r. altábornagy országos rendõrfõkapitány a tárgyjutalmak mellett, serleget, Vedres Mátyásné pedig a Bûnügyi Technikai Verseny vándorserlegét nyújtotta át.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság technikusai vehették át a legjobb daktiloszkópiai eredményt elért csapatnak járó, Dr. Nagy Gábor a Bûnügyi Szakértõi és Kutató Intézet Igazgatója által felajánlott különdíjat is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek