2024. május 19. Vasárnap, Ivó, Milán.
 
Gépkocsikat törtek fel a fiatalokForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-25 20:22:51
Címkék: Bihari hírek
Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a rendõrök azzal a két debreceni fiúval szemben, akik gépkocsikat törtek fel, rendszámtáblákat loptak el városszerte.

A nyomozás adatai szerint 2014. június 22-én 0 óra körüli idõben a rendõrséget értesítette telefonon egy állampolgár, aki Debrecenben, az István úti lakása erkélyérõl felfigyelt az utcán két fiúra, akik egy parkoló tehergépjármû körül gyanúsan mozognak és az arra haladó jármûvek elõl bujkálnak. A bejelentõ azt is közölte, hogy a fiatalok a gépkocsi ajtaját, majd az ablakát is feszegetik. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök a 15 és 16 éves fiúkat bûncselekmény gyanúja miatt elfogták és elõállították õket a városi rendõrkapitányságra. 

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két helyi lakost, akik beismerõ vallomást tettek, valamint olyan bûncselekmények elkövetését is elismerték, amelyek addig nem jutottak a rendõrség tudomására.  

A megalapozott gyanú szerint a két fiú 2013 márciusától elfogásukig városszerte több mint egy tucat gépjármûvet kísérelt meg feltörni, valamint rendszámtáblákat tulajdonítottak el.

A Debreceni Rendõrkapitányság Gépjármû-felderítési Alosztály befejezte a lopás vétség kísérlet, lopás vétség és egyedi azonosító jel meghamisítás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait 2014. március 21-én továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek