2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-03-29 10:36:24
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 30 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 5 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos, 3 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – nyomozást indított H. Gáborral szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 27-én 14 óra 45 perc körüli idõben Nyíradonyban, az utcán két férfi vitatkozni kezdett, majd H. Gábor a sértettet ököllel megütötte, aki az ütéstõl a földre esett. A garázda férfi ezután hazament, magához vett egy nyújtófát és visszament a sértetthez, akit azzal többször megütött. A nyújtófa végül eltört, a támadót pedig az idõközben a helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és a Nyíradonyi Rendõrõrsre elõállították. A nyomozók a 34 éves helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!