2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Tetten ért betörõForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-01 17:52:59
Címkék: Bihari hírek
Lebukott, elfutott, eldobta a szatyrát a debreceni betörõ, de a rendõrök elfogták.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2014. március 31-én 16 óra körüli idõben telefonon hívta egy debreceni lakos, aki arról tett bejelentést, hogy a telkén található kamrában tetten ért egy betörõt, aki a Trombitás utca irányába egy szatyorral a kezében elfutott.

A körzeti megbízottak a bejelentést követõen azonnal a helyszínre mentek és a Déli sor - Trombitás utca keresztezõdésénél felfigyeltek egy gyanús személyre, akire illet a sértett által adott személyleírás is.

A rendõrök intézkedés alá vonták a férfit, majd átvizsgálták a környéket és a közelben megtalálták az eltulajdonított értékekkel teli szatyrot.

A 27 éves férfit a járõrök elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra. A bûnügyesek gyanúsítottként hallgatták ki V. K. helyi lakost, aki beismerõ vallomást tett. A nyomozók õrizetbe vették a terheltet, akivel szemben kezdeményezik elõzetes letartóztatásának indítványozását.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság – fogva tartása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!