2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Volt élettársát zaklattaForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-03 22:21:35
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelést javasolnak azzal a gyanúsítottal szemben, aki 2013 augusztusa óta zaklatta volt élettársát Debrecenben.

A nyomozás adatai szerint egy nõ tett feljelentést a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságon 2013. október 29-én 10 óra 30 perckor, mert volt élettársa a szakításuk óta folyamatosan zaklatja õt. A férfi többször megjelent a sértett lakása elõtt, ahol ordítozott, valamint amikor a nõ közös gyerekükkel sétált az óvodába, a férfi kocsijával melléjük hajtott és szidalmazta a feljelentõt. Elõfordult az is, hogy a félelemben tartott nõt a munkahelyén is felkereste volt párja, aki veszekedett vele és a karját is megszorította.  A rendõrök az ügyben adatgyûjtést, tanúkutatást végeztek, valamint a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 38 éves E. Andrást.

A helyi lakossal szemben zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!