2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Rendõrkézen a garázdákForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-04 09:21:45
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a két helyi lakost, akik Újszentmargitán megrongáltak két padot és egy kukát.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 31-én 23 óra 38 perckor egy állampolgár telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy Újszentmargitán, a Rákóczi utca és a Hunyadi utca keresztezõdésénél ismeretlen tettesek megrongáltak két padot és egy kukát. A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínen és a környezõ utcákban adatokat gyûjtöttek és a térfigyelõ kamerarendszer felvételei alapján azonosítottak két helyi lakost, akik a bûncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A nyomozók 2014. április 2-án elfogták és a Tiszacsegei Rendõrõrsre elõállították H. Tibort és S. Sándort, akik a gyanúsítotti kihallgatásukon beismerõ vallomást tettek. A 18 és 19 éves férfiak elmondták, hogy azon kezdtek el vitatkozni, hogy melyikük az erõsebb és ezt a padokon és a kukán mutatták meg egymásnak.

Ellenük a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!