2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Kerítéseken átForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-04 10:07:37
Címkék: Bihari hírek
Debrecenben több tucat telken, kerítésen át menekült a rendõrök elõl az a férfi, akit végül elfogtak a nyomozók.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságot 2014. március 20-án 13 óra körüli idõben telefonon hívta egy debreceni lakos, mert tetten ért egy férfit, aki családi házának udvaráról különbözõ értékeket próbált meg ellopni. A tulajdonos, amikor hazaérkezett megzavarta az ismeretlent, aki elmenekült.

A rendõrök a tudomásukra jutott információk alapján megkezdték a tettes felkutatását. Járõrözés közben az egyenruhások észrevettek egy férfit, aki a rendõrautót meglátva futni kezdett. A járõrök követték a 39 éves férfit, aki bemászott egy ház udvarára, ahonnan kerítéseken átmászva igyekezett elmenekülni. A nyomozók a járõrök segítségére siettek és elfogták a gyanúsítottat, aki több tucat telken, kerítésen át menekült elõlük.

A bûnügyesek kihallgatták a férfit, akirõl azt is megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék BV Csoportja korábban több elfogatóparancsot is adott ki ellene, mert nem kezdte meg jogerõs szabadságvesztéseinek letöltését. A megalapozott gyanú szerint J. Emil 2014 januárjától közel egy tucat házba tört be városszerte.

A helyi lakost a rendõrök átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe, valamint ellene a Debreceni Rendõrkapitányság lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.



Papp Károly r. altábornagy országos rendõrfõkapitány 2014. április 3-án elismerését fejezte ki az elfogásban résztvevõ Bogdán Zsolt r. zászlósnak, Gere László r. fõtörzsõrmesternek és Bisi Lajos r. fõtörzszászlósnak, a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztály Betörési Alosztály nyomozóinak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!