2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Az elmúlt 24 óra eseményei Hajdú-Bihar megyébenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-04 10:42:41
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 18 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 3 súlyos és 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A körzeti megbízottak 2014. április 3-án 7 óra 30 perckor Debrecenben, a Róka utcán igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás bûntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki B. Sándor ellen. A rendõrök a 18 éves helyi lakost elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, majd átvitték a bíróságra.

A rendõrök még aznap 12 óra körüli idõben, járõrözés közben olyan információt kaptak, hogy az általuk ellenõrzött területen egy körözött férfi tartózkodik. Az egyenruhások Debrecenben több utcát is átvizsgáltak, majd az Ibolya utcán egy parkoló gépkocsiban észrevették az általuk keresett hajdúszoboszlói lakost. A 41 éves férfit a járõrök intézkedés alá vonták. Az igazoltatás során kiderült, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság csalás vétség, a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A rendõrök elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították B. Sándort, akit átvittek a bíróságra.

A rendõrök szintén aznap 23 óra 15 perc körüli idõben, Debrecenben a Petõfi téren járõröztek, amikor megláttak egy férfit, akirõl olyan információjuk volt, hogy elfogatóparancs van vele szemben érvényben. Az egyenruhások igazoltatták a 19 éves helyi lakost, akirõl megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság garázdaság bûntett elkövetése miatt körözi. R. Imrét a járõrök elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították, majd bûnügyi õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!