2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Most érdemes: elsõsegélynyújtást a szünetben
Utolsó módosítás: 2014-04-05 22:24:37
Címkék: Bihari hírek
A jogosítványhoz szükséges vizsgát másfél nap alatt megszerezhetik a diákok a Vöröskereszt képzésén.

Gondoltak idén is a diákokra a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában. A tavaszi szünetben, április 17-én és 22-én kétnapos képzést tartanak Debrecenben a Hatvan utca 37. szám alatt, hogy a tanulók gyorsan és jó hangulatban megtanulhassák a közúti elsõsegélynyújtás alapfokú ismereteit. A második napon a sikeresen vizsgázók megkapják a jogosítványhoz szükséges okmányt.

Nyugodtak lehetnek

Érdemes a diákoknak akkor megszerezni a dokumentumot, amikor ráérnek – ez sokéves tapasztalat a képzés és vizsgáztatás szervezésében. A jármûvezetésre készülve nyugodtak lehetnek, nem kerülnek idõzavarba egyéb vizsgáik, kurzusaik miatt. 

Látványos mûsebeken, naprakész ismeretekkel és hatékonyan oktatják a szakemberek az elsõsegélynyújtást. Az elmúlt évek tapasztalata szerint az itt felkészített tanulók többsége sikeresen vizsgázik.

Az érdeklõdõk jelentkezhetnek személyesen a helyszínen (a Hatvan utca 37. szám alatt), emailben a [email protected], interneten (www.hajdubihar.voroskereszt.hu portálon) vagy telefonon (52/ 316-330 és a 316-679-es számokon).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!