2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Vádemelési javaslat a kaszással szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-07 08:34:24
Címkék: Bihari hírek
Kaszával a kezében ment vissza az ünnepségre az a konyári férfi, aki ellen a rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

A nyomozás adatai szerint 2014. február 11-én 13 óra 40 perc körüli idõben Konyáron, egy családi rendezvényen a terhelt vitatkozni kezdett egy férfival és annak családjával, majd dulakodtak egymással. A vendégek kitessékelték az udvarról a gyanúsítottat, aki késõbb egy kaszával a kezében ment vissza az ünnepségre, amivel megfenyegette a házigazdát.

Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök a Készenléti Rendõrség járõreivel közösen a helyszínre mentek, ahol adatgyûjtést végeztek, tanúkat hallgattak meg, melynek eredményeként elfogták és a Derecskei Rendõrõrsre elõállították a 20 éves R. A.-t, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Derecskei Rendõrõrse a helyi lakossal szemben garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértõ bevonásával – folytatott nyomozást befejezte és keletkezett iratokat 2014. április 2-án vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!