2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Láncfûrész az autóbanForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-07 21:49:41
Címkék: Bihari hírek
A debreceni rendõrök elfogtak három tolvajt, akik a kivágott fákat egy személygépkocsival szállították el az erdõbõl.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 6-án 15 óra 45 perc körüli idõben egy férfi telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságra, mert több személyt látott Debrecenben a Szováti út mellett, akik az erdõs területrõl fát loptak. A járõrök a helyszínre mentek és már útközben észrevettek egy gyanús személygépkocsit, melynek hátsó ülései ki voltak szerelve, ezért megállították és intézkedés alá vonták a sofõrt és utasát. Az igazoltatás során az egyenruhások találtak egy láncfûrészt a gépkocsiban, ezért kérdõre vonták õket. A nõ és a férfi elmondták, hogy a Szováti út mellett található dûlõrõl két akácfát vágtak ki egy ismerõsükkel, akit otthagytak a helyszínen.

A rendõrök V. Csabát, K. Erikát és P. Zsoltot elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

A 32, 25 és 21 éves helyi lakosok ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – a Debreceni Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!