2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Ásó, lapát és botForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-08 08:04:09
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök Hajdúhadházon elfogtak és õrizetbe vettek négy helyi férfit, akik szerszámokkal a kezükben támadtak meg két helyi lakost.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 6-án 17 óra 15 perc körüli idõben Hajdúhadházon egy helyi lakos hazafelé tartott, amikor az utcán találkozott négy férfival, akik körbe állták és vitatkozni kezdtek vele. A veszekedés és szitkozódás közepette a támadók ököllel ütni kezdték a sértett fejét és testét. Az áldozat segítségére sietett testvére, azonban õt is bántalmazták, megrúgták és megpróbálták egy ásóval megütni. Ezt követõen a két megrémült férfi elmenekült, azonban a bántalmazók lapáttal, ásóval és bottal a kezükben követték és megöléssel fenyegették õket.

Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a sértetteket, majd adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettesek azonosítása és felkutatása érdekében. Az egyenruhások ezt követõen rövid idõn belül bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 20 éves V. Gyulát, a 21 éves L. Róbertet, a 29 éves v. Kálmánt és a 44 éves B. Gusztávot, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

Ellenük – õrizetbe vételük mellett – garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!