2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Buszon garázdálkodottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-09 08:06:20
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták azt a férfit, aki Debrecenben, a Petõfi téri buszmegállóban egy helyi autóbusz sofõrjével veszekedni kezdett, majd belerúgott a vezetõfülke ajtajába.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 7-én 19 óra 45 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét telefonon hívta a helyi közlekedési vállalat egyik munkatársa. A diszpécser elmondta, hogy Debrecenben, a Petõfi téri buszmegállóban az egyik autóbuszukra fel akart szállni egy férfi a biciklijével. A sofõr szólt az utasnak, hogy a kerékpárt nem viheti fel a jármûre, ezért a férfi veszekedni kezdett, majd belerúgott a vezetõfülke ajtajába, illetve leköpte az ajtó üvegét, aztán leszállt és elment. A tettes magatartása a buszon utazókban megbotránkozást és riadalmat keltett. Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök azonnal a helyszínre mentek és adatgyûjtést végeztek az ismeretlen garázda felkutatása és azonosítása érdekében. A járõrök a kapott személyleírás alapján a Nagyállomás elõtt található buszmegállóban intézkedés alá vontak egy 29 éves helyi lakost, akit bûncselekmény gyanúja miatt elõállítottak a rendõrkapitányságra. A nyomozók K. Jánost gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!