2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Elnyelte a pénzétForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-09 08:34:27
Címkék: Bihari hírek
Bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a rendõrök azzal a férfival szemben, aki Debrecen belvárosában megrongált egy telefonfülkét.

A nyomozás adatai szerint egy riadt állampolgár 2014. március 10-én 17 óra 20 perc körüli idõben telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét arról, hogy egy agresszív férfi Debrecenben, a Péterfia utcán található nyilvános telefonfülkét megrongálta, a telefonkagylóval a készüléket ütlegelte. Az ismeretlen tettes cselekménye másokban is megbotránkozást keltett.

A járõrök a bejelentést követõen – a kapott személyleírás alapján –  rövid idõn belül a környezõ utcában intézkedés alá vontak egy helyi lakost. A 37 éves férfit az egyenruhások bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra. A nyomozók T. Viktort gyanúsítottként hallgatták ki, mely során azt mondta, azért lett dühös, mert a készülék elnyelte a pénzét.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. április 2-án bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!