2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-09 10:11:39
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök Debrecenben szabálysértési õrizetbe vettek egy bolti tolvajt, valamint elfogtak egy férfit, aki a Batthyány utcán verekedett.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt eljárást indított egy hajdúhadházi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint Debrecenben, a Csapó utcai áruház egyik üzletébe 2014. április 7-én 14 óra 45 perc körüli idõben bement egy férfi, aki a polcról levett egy parfümöt, amit a ruházatába rejtett. A biztonsági õr tetten érte és visszatartotta a pénztártól fizetés nélkül távozó tolvajt. Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök a helyszínen elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 33 éves férfit, akit a meghallgatását követõen – a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából – szabálysértési õrizetbe vettek.

A Debreceni Rendõrkapitányság súlyos testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – nyomozást rendelt el egy helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint Debrecenben, a Batthyány utcán található egyik társasház bejárati ajtaja mellett 2014. április 7-én 21 óra 15 perc körüli idõben egy férfi könnyített magán. Ezt szóvá tette az egyik ott lakó a 19 éves fiúnak, aki a veszekedés közben ököllel megütötte a sértettet. A rendõrök az utcában gyalogosan járõröztek, amikor észrevették a verekedést, ezért intézkedni kezdtek a két férfival szemben. Az egyenruhások bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt K. Norbertet elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!