2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-11 11:27:57
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 23 személyt állítottak elõ, ebbõl 8 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 3 könnyû sérüléssel végzõdött.

Debrecenben, a Kandia utcán igazoltattak egy nõt a rendõrök 2014. április 10-én 13 órakor, mert olyan információjuk volt róla, hogy elfogatóparancs van ellene érvényben. Az intézkedés során a körzeti megbízottak megállapították, hogy R. Ágnest a Pesti Központi Kerületi Bíróság közokirat-hamisítás bûntett elkövetése miatt körözi. Az egyenruhásuk a 37 éves helyi lakost elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

A rendelkezésre álló adatok szerint Debrecenben, a Petõfi téren teljesítettek szolgálatot a rendõrök 2014. április 10-én 22 óra 35 perckor, amikor az aluljáróban észrevettek két gyanúsan viselkedõ fiatalt. Egyikük épp akkor kezdett el egy filctollal a falra firkálni, míg társa figyelte a kijáratokat, majd amikor meglátták az egyenruhásokat elfutottak a helyszínrõl. A járõrök követék a tetteseket, majd a Nagyállomáson elfogták a figyelõt, akit elõállítottak a rendõrkapitányságra. A nyomozók a 19 éves P. Mátét gyanúsítottként kihallgatták, mely során a hajdúsámsoni lakos beismerõ vallomást tett. Társát még keresik a rendõrök.

A Debreceni Rendõrkapitányság ellenük rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A rendõrök 2014. április 10-én 23 óra 20 perckor megjelentek Debrecenben, a Wesselényi utcán, mivel olyan információjuk volt, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. A járõrök a helyszínen intézkedés alá vonták a 19 éves helyi fiút, akirõl megállapították, hogy ellene a Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások R. Imrét elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!