2024. május 14. Kedd, Bonifác.
 
Garázdák állnak bíróság eléForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-13 20:41:59
Címkék: Bihari hírek
A hajdúnánási rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a két ügyet.

A nyomozás adatai szerint 2014. február 22-én 3 óra körüli idõben a járõrök megjelentek Polgáron, az egyik vendéglátóhelyen, mivel onnan verekedésrõl érkezett bejelentés a rendõrségre. Az egyenruhások a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, valamint elfogták a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A sértett a rendõröknek elmondta, hogy a 29 éves férfi több vendéggel vitatkozott, amit õ szóvá tett, melyet követõen a tettes ököllel orrba vágta. A járõrök K. Attilát elõállították a helyi rendõrõrsre, ahol késõbb a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A helyi lakos beismerõ vallomást tett.

Görbeházán, az egyik helyi lakos 2014. március 4-én 11 óra 16 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert a családi háza elõtt megjelent az egyik ismerõse, aki hangosan kiabált, valamint a ház ablakát egy kõvel bedobta, majd egy gépkocsival elhajtott. A rendõrök az ügyben adatgyûjtést végeztek, valamint kihallgatták a tanúkat. Ezt követõen a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 42 éves M. Tamást. A tiszaújvárosi lakos elismerte a bûncselekmény elkövetését.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság mindkét ügyben a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat 2014. április 8-án bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!