2024. május 15. Szerda, Zsófia, Szonja.
 
Elfogták a menekülõ férfitForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-16 21:22:33
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök fogták el a NAV egyenruhásai elõl menekülõ férfit. Mindkét hatóság eljárást indított ellene.

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Vám- és Pénzügyõri Igazgatóság egyenruhásai 2014. április 15-én 14 óra körüli idõben a 4808. számú fõúton ellenõrzést végeztek és igazoltatni akartak egy Volkswagen Passat típusú személygépkocsi sofõrjét. A jármûvezetõ miután meglátta õket, megállás nélkül tovább hajtott gépkocsijával.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába a pénzügyõröktõl érkezett bejelentés alapján a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság járõrei Váncsod belterületén egy családi ház udvarán felfigyeltek a keresett gépkocsira és intézkedés alá vonták a jármûvezetõt.

A rendõrök igazoltatták a 33 éves férfit, valamint átvizsgálták at autó rakterét, melyben több száz karton zárjegy nélküli cigarettát találtak.

Az egyenruhások G. Imrét elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, valamint a lefoglalt cigarettát átadták az eljárás lefolytatására hatáskörrel rendelkezõ Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóinak.

A nyírmeggyesi lakos ellen közúti veszélyeztetés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság nyomozást indított.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!