2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Kórházból lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-22 17:41:24
Címkék: Bihari hírek
A rendõröknek gyanús lett a debreceni villamosmegállóban várakozó férfi, akirõl kiderült a szatyrában több lopott mobiltelefont is rejt.

A rendelkezésre álló adatok szerint, a debreceni körzeti megbízottak 2014. április 20-án 8 óra 45 perc körüli idõben a Nagyerdõn járõröztek, amikor az egyik villamosmegállóban észrevettek egy férfit, aki zavartan viselkedett és a rendõrautó láttán az ellenkezõ irányba kezdett sétálni.

A rendõrök intézkedés alá vonták a járókelõt, akinek csomagjait is átvizsgálták. Az ellenõrzéskor az egyenruhások a férfi szatyrában több mobiltelefont is találtak, amellyel nem tudott elszámolni. Az igazoltatás közben odament a járõrökhöz két biztonsági õr, akik elmondták, hogy pár perce szóltak nekik, hogy a kórházban egy ismeretlen férfi kutatott a kórtermekben, ahonnan mobiltelefonok tûntek el.

A körzeti megbízottak megállapították, hogy a 25 éves férfi csomagjában talált készülékek megegyeznek az eltulajdonított telefonokkal, ezért a hajdúhadházi lakost bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. 

A nyomozók H. Lászlót gyanúsítottként kihallgatták, majd õrizete vették és elõterjesztést tesznek az elõzetes letartóztatásának indítványozására.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság kifosztás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!