2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Építészet és bûnmegelõzésForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-25 10:16:07
Címkék: Bihari hírek
Diákok járták be a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság épületét. Nyílt napot tartott a rendõrség. Az eseményen a Péchy Mihály Építõipari Szakközépiskola tanulói ismerhették meg az épületet és a rendõri munkát.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya a Rendõrség Napja alkalmából rendezte meg a „Nyitott kapuk a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságon” nyílt napját, melyen a debreceni Péchy Mihály Építõipari Szakközépiskola diákjait és kísérõ tanáraikat látták vendégül.
A rendõrség munkája és az építészet iránt érdeklõdõ diákok lehetõséget kaptak arra, hogy megnézzék a fõkapitányság közel száz éves épületét, amit Debrecen egykori fõépítésze, Borsos József tervezett. Az épület történetérõl, érdekességeirõl Koczka András nyugalmazott rendõr alezredes tartott elõadást.
A program részét képezte egy bûnmegelõzési tájékoztató elõadás is, melyet a megyei rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya tartott, a fiatalok elkövetõvé, illetve sértetté válásnak megelõzése érdekében.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!