2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
IPA konferencia DebrecenbenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-26 12:41:18
Címkék: Bihari hírek
Közös szemináriumot rendeztek az IPA Magyar Szekció Debreceni Szervezet és a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai.

Több éves hagyományoknak megfelelõen a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és az International Police Association (Nemzetközi Rendõr Szövetség) Magyar Szekció Debreceni Szervezete közös elhatározásból 2014. április 25-én szakmai szemináriumot tartott a Debrecen városát érintõ fejlesztések biztonsági kihívásai témájában.

A szemináriumot Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje nyitotta meg, majd Dr. Papp László Debrecen város alpolgármestere bemutatta a megyeszékhelyet érintõ beruházásokat és az országos viszonylatban is egyedülálló, új Debreceni Stadiont. A sportlétesítménnyel kapcsolatos rendészeti (rendõri, katasztrófavédelmi) és civil feladatokat a rendõr-fõkapitányság és a társszervek munkatársai ismertették.

A szemináriumot megtisztelték jelenlétükkel a német, román, lengyel, szlovák és orosz delegációk képviselõi, így a nemzetközi gyakorlatok megvitatása is biztosított volt. A résztvevõk közötti kommunikációt a Budapesti Rendõr-fõkapitányság által rendelkezésre bocsátott tolmácsberendezés segítette.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!