2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Piaci vitaForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-27 11:01:53
Címkék: Bihari hírek
Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök az ellen a férfi ellen, aki egy tehergépkocsival hajtott át az árun egy hosszúpályi piacon.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét hívta telefonon 2014. március 30-án 6 óra 20 perc körüli idõben egy árus, aki bejelentést tett arról, hogy egy férfival veszekedett a Hosszúpályi központjában lévõ piacon.

A nõ elmondta, hogy haragosa odament hozzá, majd vitatkozni kezdett vele, mert állítása szerint elfoglalta a helyét a piacon. Ezek után a feldühödött férfi a teherautójával áthajtott a sértett áruin.

A helyi és a Készenléti Rendõrség járõrei a helyszínre mentek, ahol elfogták és a rendõrõrsre elõállították B. Csabát, akit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Az 56 éves debreceni lakos a rendõröknek beismerõ vallomást tett és elmondta, hogy a vita már régóta húzódik a sértett és õ közte, de most nagyon ideges lett, ezért hajtott át a növényeken.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal 2014. április 23-án továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!