2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Visszaélt a vendégszeretettelForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-29 08:19:30
Címkék: Bihari hírek
A debreceni rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást az ellen a gyanúsított ellen, aki lakótársaitól lopott.

A nyomozás adatai szerint egy nagyecsedi lakos tett feljelentést a rendõrségen 2014. április 23-án 0 óra 7 perckor, mert a három barátjával közösen bérelt Debrecen, Lehel utcai lakásukból készpénz és több értéktárgy is eltûnt. A sértett elmondta, hogy a lakásba pár nappal korábban befogadták K. Krisztiánt, akit az egyik albérlõ ismert és szeretett volna segíteni rajta, mert tudta, hogy nincs hol laknia. Az egyik lakó ezt követõen használatra kölcsönadta az új lakótársnak a laptopját, amelyet õ –  a tulajdonos tudta és engedélye nélkül – el akart adni. A tettes az ingatlanból ellopott egy másik laptopot is, valamint készpénzt. A rendõrök a feljelentést követõen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, majd elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 21 éves terheltet, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. K. Krisztián a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozóhatóság tagjai a gyanúsított tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol a laptopokat lefoglalták, melyeket a sértetteknek visszaadtak.

A Debreceni Rendõrkapitányság a helyi lakossal szemben – õrizetbe vétele mellett – sikkasztás vétség és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat 2014. április 25-én bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!