2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Ajtókat lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-04-30 08:37:26
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be annak a gyanúsítottnak az ügyét, aki egy kabai mûhelybõl eltulajdonított öt darab ajtót.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2014. március 27-én 7 óra 8 perckor telefonon érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Kabán, az egyik helyi lakos telkén található melléképületbe valaki betört és onnan öt darab félkész ajtót tulajdonított el. A helyszíni szemle során az egyenruhások a szomszédos laktalan ingatlanban megtalálták a fából készült ajtókat. Ezt követõen a rendõrök az ügyben adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek. A járõrök ennek eredményeként pár órán belül elfogtak és a rendõrkapitányságra elõállítottak egy helyi lakost, aki a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A 23 éves férfi a nyomozóknak beismerõ vallomást tett. M. Ernõ a rendõröknek elmondta, hogy a ház kerítésén átugrott, majd az udvar hátsó részén, a melléképület ajtajának a lakatját lefeszítette és a mûhelybõl pár darab ajtót kihozott, amiket átcsúsztatott a kerítés alatt a szomszédos telekre, majd azokat a lakatlan házban elrejtette és hazament. A gyanúsított késõbb akart visszamenni az ajtókért, hogy értékesítse azokat.

A Püspökladányi Rendõrkapitányság befejezte a terhelttel szemben lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. április 25-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!