2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Kölcsönvett autóval ittasanForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-02 21:08:21
Címkék: Bihari hírek
Ittasan más gépkocsijával közlekedett a férfi Biharkeresztesen, aki ellen bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a rendõrök.

A járõrök Biharkeresztesen láttak el szolgálatot 2014. április 3-án, amikor 20 óra körüli idõben az egyik kocsma elõtt felfigyeltek egy férfira, aki egy gépkocsi mellett állt. A helyi lakos a rendõrautó láttán megfordult és arrébb sétált.  

A járõrök pár perc múlva visszamentek a Kossuth utcára, ahol észrevették, hogy a korábban látott férfi az általa vezetett gépkocsival közeledik. Az egyenruhások megállították a jármûvet, igazoltatták a sofõrt és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért a vezetõi engedélytét bevonták.

A rendõrök az intézkedés során megállapították, hogy a 25 éves jármûvezetõ a gépkocsit egy ismerõsétõl, annak tudta és beleegyezése nélkül hozta el.

V. Sándort a járõrök elfogták és elõállították a Biharkeresztesi Rendõrõrsre. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a terheltet, aki beismerõ vallomást tett.

Vele szemben a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság befejezte a jármûvezetés ittas állapotban vétség és a jármû önkényes elvétele bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!