2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
íróság elé állnak, mert ellopták a kerítéstForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-02 21:51:05
Címkék: Bihari hírek
A két gyanúsított Polgáron ellopta a szomszédjuk hátsó kerítésének egy részét. A rendõrök bíróság elé állítást javasolnak velük szemben.

A nyomozás adatai szerint egy polgári férfi személyesen tett bejelentést a Polgári Rendõrõrsön 2014. április 14-én 11 óra körüli idõben, mert az ingatlanja hátsó kerítésének egy részét ismeretlen tettesek reggelre ellopták. A bejelentõ a rendõröknek elmondta, hogy 43 darab deszkát szereltek le és vittel el a tolvajok. Az egyenruhások a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, mely rövid idõn belül eredményre vezetett. A rendõrök a sértett utcájában elszámoltattak két férfit, akiknek az udvarain megtalálták az eltulajdonított deszkák egy részét, melyet lefoglaltak, majd késõbb visszaadták a tulajdonosnak. A járõrök a helyi lakosokat elfogták és elõállították a rendõrõrsre. A nyomozók a 34 éves R. Csabát és a 20 éves F. Bertalant gyanúsítottként kihallgatták, mely során elismerték a bûncselekmény elkövetését.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság Polgári Rendõrõrse befejezte a terheltekkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. április 28-án bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!