2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Vádemelési javaslat a tolvajokkal szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-02 22:05:02
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelést javasolnak az ellen a két fiatalkorú ellen, akik Debrecenben letépték áldozatuk táskáját a válláról, majd elmenekültek. Az egyenruhások rövid idõn belül elfogták õket.

Egy asszony 2014. január 8-án 13 óra 38 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert Debrecenben, a Pacikert utcában sétált, amikor két fiú a válláról letépte a táskáját, majd a zsákmánnyal együtt elszaladtak a Széna tér irányába. A rendõrök azonnal a helyszínre mentek és megkezdték az ügyben az adatgyûjtést és tanúkutatást, mely 20 percen belül eredményre vezetett. A járõrök megállították az egyik helyi autóbuszjáratot, amelyen a kapott személyleírás alapján felismerték és intézkedés alá vonták a két tettest, akiket elfogtak és a rendõrkapitányságra elõállítottak. A helyszíni szemle során – a bokrok között – a rendõrök megtalálták a sértett táskáját, melyet a nyomozóhatóság tagjai lefoglaltak, majd visszaadtak a 70 éves néninek. A nyomozók a 15 és 16 éves fiatalkorúakat gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendõrkapitányság a terheltekkel szemben befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. április 30-án vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!