2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-02 22:48:06
Címkék: Bihari hírek
Garázdaság és lopás kísérlet miatt indított eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 13 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 29 személyt állítottak elõ, ebbõl 10 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.





A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2014. május 1-jén 2 óra körüli idõben telefonon hívta egy férfi, aki látta, hogy az egyik Kassai úti parkolóban több fiatal verekszik. A parkolóban lányok és fiúk veszekedtek, majd a fiúk között a vita verekedésig fajult. Késõbb az egyik társaság egy személygépkocsival elhajtott a helyszínrõl.

A rendõrök a helyszínre mentek és adatgyûjtést végeztek, valamint tanúkat hallgattak meg. A járõrök bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a parkolóban elfogták F. Ottót, Sz. Norbertet, míg a másik társaság tagjait, N Árpádot, D. Pált és M. Pétert az egyik debreceni kórházban kerítették kézre az egyenruhások.

A városi rendõrkapitányságon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 18 és 21 év közötti fiatalokat, akik beismerõ vallomást tettek. A debreceni és létavértesi lakosok ellen a Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.





Egy férfi tett telefonon bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságon 2014. május 1-jén 14 óra körüli idõben arról, hogy az egyik Gyöngyösi utcai házban tetten ért egy betörõt, aki egy tárolóhely ajtaját feszítette fel.

A rendõrök a helyszínen elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 41 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

S. L. ellen a Debreceni Rendõrkapitányság lopás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szabadlábon hagyása mellett folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!