2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-03 20:46:42
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, akik közül 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján, 1 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 28 személyt állítottak elõ, ebbõl 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.


A létavértesi határátkelõhelyen jelentkezett belépésre 2014. május 2-án 8 óra körüli idõben egy román honosságú gépkocsi sofõrje és utasai. A rendõrök igazoltatták a jármûben utazókat, akik közül két férfiról megállapították, hogy a Fehérgyarmati Járásbíróság csalás bûntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki ellenük. Az egyenruhások elfogták és a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállították a 30 és 39 éves román állampolgárokat, akiket õrizetbe vettek.


A rendõrök 2014. május 2-án 14 óra körüli idõben Pocsaj utcáin járõröztek, amikor az egyik ház udvarán észrevettek egy ezüst színû kerékpárt. Az egyenruhásoknak olyan információjuk volt, hogy elõzõ nap Esztáron elloptak egy ilyen színû kerékpárt, valamint tudták, hogy a ház lakóinak nincs kétkerekûjük.

Az járõrök kérdõre vonták a házban lakó három személyt, akik azt mondták, hogy jártak elõzõ nap Esztáron de nem tudják, hogy került hozzájuk a kerékpár. A negyedik lakót a rendõrök pár utcával arrébb vonták intézkedés alá és elszámoltatták a jármûvel kapcsolatban. A 20 éves férfi beismerte, hogy õ lopta el elõzõ nap a kétkerekût, amelyet az egyenruhások lefoglaltak tõle és visszaadtak a tulajdonosának.

A helyi lakost tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt a rendõrök elfogták és elõállították a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében õrizetbe vették a tolvajt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!