2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Bíróság elé áll a gépkocsi feltörõForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-05 15:12:09
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást az ellen a gyanúsított ellen, aki Berettyóújfaluban egy betondarabbal betörte a gépkocsi ablakát, majd a jármûbõl ellopta a rádiót.

A nyomozás adatai szerint 2014. április 13-án 0 óra 15 perc körüli idõben, Berettyóújfaluban a strand mellett parkoló gépkocsi ablakát valaki egy betondarabbal bedobta és a jármûbõl eltulajdonította a benne található rádiót, majd beszaladt a közeli erdõbe. Az esetrõl az egyik helyi polgárõr értesítette a rendõrséget. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök a polgárõrökkel közösen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A járõrök a környezõ utcákat ellenõrizték, amikor egy sötét kabátos férfira lettek figyelmesek, aki a rendõrautó láttán futni kezdett, majd elbújt egy bozótos területen. Az egyenruhások késõbb megint meglátták a menekülõ tettest, aki átugrott egy kerítésen, majd megint megpróbált elbújni egy bokorba, ahol azonban a rendõrök elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 34 éves V. Tibort, aki beismerõ vallomást tett. A terhelt a rendõröknek az erdõben megmutatta azt is, hogy hová rejtette az eltulajdonított rádiót, melyet a nyomozóhatóság a sértettnek még aznap visszaadott.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a hajdúnánási lakos ellen befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait 2014. április 30-án bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!