2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Dühében ütöttForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-08 10:01:51
Címkék: Bihari hírek
Egy debreceni szórakozóhelyen verekedett az a férfi, aki ellen bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a rendõrök.

A nyomozás adatai szerint 2014. április 2-án 2 óra körüli idõben, Debrecenben a Böszörményi úton található egyik szórakozóhelyen egy férfi odalépett a sértetthez és minden elõzetes szóváltás nélkül bántalmazta. Az esetrõl történt bejelentést követõen a helyszínre érkezõ rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, valamint elfogták a garázdát, akit a Debreceni Rendõrkapitányságra elõállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 21 éves B. Attilát, aki vallomásában elmondta, hogy meglátta a volt barátnõjét és azt a másik férfit, amint együtt táncolnak. Ezen felidegesítette magát és szó nélkül ököllel többször megütötte a másik fiatalt. 

A tiszavasvári lakossal szemben a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!