2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Elfogások DebrecenbenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-11 20:21:28
Címkék: Bihari hírek
A bíróság kereste azt a három férfit, akiket elfogtak a rendõrök.

A rendõrök 2014. május 8-án 16 óra 40 perckor megjelentek Debrecenben, a Róka utcán, mivel olyan információt kaptak, hogy ott tartózkodik egy férfi, aki ellen elfogatóparancs van érvényben. A járõrök az egyik családi háznál intézkedés alá vonták a 26 éves helyi lakost, akirõl megállapították, hogy õt a Debreceni Járásbíróság visszaélés kábítószerrel vétség elkövetése miatt körözi. B. Norbertet az egyenruhások elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra.

Ezt követõen a Derék utcán járõröztek a rendõrök 17 óra 20 perc körüli idõben, amikor megtudták, hogy a környéken egy körözött személy tartózkodik. A járõrök az adatgyûjtést követõen az utcában igazoltatták F. Lászlót, akit a Debreceni Járásbíróság keresett csalás bûntett elkövetése miatt. Az egyenruhások elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították az 50 éves helyi férfit.

Ugyanebben az idõben az Egyetem sugárút és Ibolya utca keresztezõdésénél a járõrök észrevettek egy gyanúsan viselkedõ férfit, akit intézkedés alá vontak. A rendõrök az igazoltatás során megállapították, hogy a kismarjai lakossal szemben a Debreceni Járásbíróság által visszaélés kábítószerrel vétség elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs van érvényben. V. Csabát az elfogását követõen elõállították a rendõrkapitányságra.

A nyomozók a három körözött férfit õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!