2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Loki: A végsõ gyõzelem a cél a Magyar KupábanForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-17 12:59:52
Címkék: Sport, Loki
Debrecen - A csapatkapitány szerint a Debrecen minden meccsen gyõzelmi kényszer alatt játszik.

Szerdán bekapcsolódik a Magyar Kupa küzdelmei be a DVSC–TEVA együttese is, a piros-fehérek a negyedik fordulóban az NB III Alföld-csoportjában szereplõ, Csongrád megyei Algyõ csapatához látogatnak.

Bár két osztálynyi különbség van a két gárda között, az összecsapást mégsem vehetik félvállról a lokisták, ugyanis intõ jel kell legyen a számukra, hogy a hazaiak veretlenül vezetik a harmadosztály tabelláját. Tisztában van a meccsben rejlõ veszélyekkel Bernáth Csaba is, aki kedden délután nyilatkozott a HAON-nak.

Teljes koncentráció

– Semmiképpen sem becsüljük le az algyõieket, ez a Lokira egyébként sem jellemzõ soha – vázolta a mondandóját a kapitány, – most is teljes koncentrációval lépünk majd pályára.

Tisztában vagyunk vele, hogy a vendéglátók mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy meglepetést okozzanak, nekik ezen a meccsen nincs veszteni valójuk, tehát egy hajtós kis mérkõzésre számítok.

Ám a DVSC mára eljutott egy olyan szintre, hogy bárki ellen gyõzelmi esélyekkel vegye fel a harcot.

Nyerni akarunk, ez az egész sorozatra is igaz, hiszen címvédõként nem is lehetne más a célunk, mint a serleg elhódítása – tette hozzá Bernáth Csaba. A kupamérkõzést 15.30-

kor rendezik az algyõi sportkomplexumban.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!