2022. augusztus 11. Csütörtök, Zsuzsanna.
 

Két edzõmérkõzést is játszott a DVSC-TEVA szombaton, mégpedig mindkettõt ugyanazon idõpontban.

Vesztett, mégis nyert vasárnap este a Debrecen a magyar bajnokságon. A Loki ugyan 1-0-ra kikapott Kecskeméten, de mivel a Videotont is megverték Gyõrben, NB1-es bajnokok lettek.
Szeretnénk megvédeni a bajnoki címünket és jó lenne ismét valami maradandót alkotni a nemzetközi porondon. azon leszünk, hogy minél felejthetetlenebbé tegyük az elõttünk álló évet is - mondta Kiss Zoltán, a Loki csapatkapitánya.

A DVSC-TEVA csapatában a sokat futó Laczkó Zsolt játéka volt a leginkább dicsérhetõ, sok párharcot megnyert, a támadások során gyakran adott használható labdát és viszonylag keveset hibázott.

A DVSC-TEVA magabiztosan gyõzte le az MTK-t és a második helyrõl várhatja a tavaszt.

Még egy elmaradt bajnoki mérkõzés vár a Lokira az idén, csütörtökön 18 órától az MTK együttesét fogadják a debreceniek. Elõnyt jelenthet az MTK számára, hogy a DVSC csaknem harminc meccset játszott már le az õszi szezonban, majdnem dupláját annak, amennyit a kék-fehérek. Mit szól ehhez az MTK mestere?
Polekszics lett a legjobb2009-12-02 10:39:55
A vasárnapi forduló után kiderül, hogy ki birtokolja a Soproni Liga bronzérmes pozícióját, hiszen a zalaiak a harmadikok, huszonhat ponttal, a DVSC pedig az ötödik helyen áll, 25 egységgel.
Ez különösen fontos egy sportklubnál, ahol a csapattagok, az edzõk, a stábtagok és a vezetõk sok idõt töltenek együtt, rengeteget utaznak, tehát a nap nagy részében egy légtérben vannak, így nagyobb a fertõzés veszélye

Herczeg András szerint nem a csatárok számán múlik egy csapat játékfelfogása.

Fokozott ellenõrzést rendelt el Budapest rendõrfõkapitánya hétfõn délutánra és kedden egész napra a Debrecen-Liverpool Bajnokok Ligája mérkõzés miatt, amit kedden tartanak meg a fõvárosi Puskás Ferenc Stadionban.

Úgy vélem, hogy sikerült rendeznünk a sorokat és bizakodó vagyok a mérkõzést illetõen – árulta el a Loki pályaedzõje, Bücs Zsolt a tizenötödik fordulóban sorra kerülõ DVSC-TEVA–KTE-Ereco mérkõzés elõtt.

Jó hír a debreceni szurkolók számára: Mészáros Norbert, a DVSC védelmének egyik legbiztosabb oszlopa a héten már együtt gyakorol a többiekkel.

Hiába volt a Loki emberelõnyben, az elsõ percben történt zavaros események után a csapat képtelen volt gólt lõni ellenfelének...

A debreceni szakvezetõ szerint az 5–2 ellenére sincs szégyenkeznivalója a Lokinak.

Firenzében a Loki2009-11-04 15:44:50

Bár a helyi szurkolók szerint biztosan a vendéglátók nyernek majd, ebben némileg gátolhatja õket az a tény, hogy az egyik legnagyobb firenzei tehetségnek kikiáltott Sztevan Jovetics sérüléssel bajlódik és egyelõre kérdéses a játéka.

Elindult a Loki a Lyon ellen2009-09-29 14:53:30

...csak a Bajnokok Ligája lebeg a csapat szeme elõtt, mindenki nagyon várja már a kedd estét. Biztos, hogy más ritmusban futballozó, erõs ellenféllel nézünk majd farkasszemet, de azért mi is ott leszünk a pályán – mondta a pályaedzõ.

Tessék utánunk csinálni!2009-09-16 15:33:22

A csapat bejutott a BL csoportkörébe, s most mit hallani mindenfelõl? Hogy könnyû nekünk, mert Szima Gábor és az önkormányzat áll a Vasutas mögött, tetejébe a reformer Michel Platini szívlapáttal egyengette utunkat a fõtábláig.Vádak, szurkálódások, féltékenység. Önnek mi a véleménye?

« 1. oldal »  Következő »