2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Jól osztotta be az erejét a LokiForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-02 11:15:28
Még egy elmaradt bajnoki mérkõzés vár a Lokira az idén, csütörtökön 18 órától az MTK együttesét fogadják a debreceniek. Elõnyt jelenthet az MTK számára, hogy a DVSC csaknem harminc meccset játszott már le az õszi szezonban, majdnem dupláját annak, amennyit a kék-fehérek. Mit szól ehhez az MTK mestere?

A Hungária körúti gárda jelenleg a hatodik helyen áll, de csupán három pont a hátránya a bronzérmes pozícióban található hajdúságiakkal szemben. Az is figyelmeztõ jel lehet Mészárosék számára, hogy a fõvárosiak az utóbbi két meccsükön kilencszer találtak az ellenfeleik hálójába, kijelenthetõ tehát: az MTK támadói bombaformában vannak.

Garami Józsefet, a vendégek mesteredzõjét kereste meg a Hajdú-bihari Napló. – Nyilván nem meglepõ, hogy a Lokit a bajnokság egyik legerõsebb csapatának tartom – kezdte a tréner.

– Herczeg András kollégám együttese nagy feladatokat oldott meg az õsszel a Bajnokok Ligájában, mégpedig úgy, hogy egyáltalán nem vallott szégyent és ez mindenképp azt bizonyítja, roppant masszív gárdáról van szó.

Nehéz mérkõzésre számítok a bajnokcsapat ellen, de mi sem feltartott kézzel lépünk pályára, bízom benne, hogy jó eredmény érünk el – mondta Garami.

Nincsenek elõnyben

A beszélgetés során felvetõdött, az esetleg elõnyt jelenthet az MTK számára, hogy a DVSC csaknem harminc meccset játszott már le az õszi szezonban, majdnem dupláját annak, amennyit a kék-fehérek.

– Semmiképp sem jelent ez elõnyt! Úgy vélem, hogy ügyesen osztották el a mérkõzéseket a Loki vezetõi, hiszen két kupameccsüket és három bajnokijukat halasztották el.

Amikor hét közben BL-találkozót játszottak, akkor többnyire vasárnap léptek pályára, ez pedig lehetõvé tette, hogy valamelyest regenerálódjanak a játékosok.

Ráadásul a szezon végére ugyancsak belelendültek a debreceniek, a legutóbbi három összecsapásukat megnyerték, ami azt bizonyítja, hogy jól osztotta be az erejét a Loki.

Biztosan szeretnék ellenünk is begyûjteni a három pontot – jósolta az idõs edzõ, aki a két csapat jövõ heti MK-mérkõzésérõl is ejtett néhány szót.

– Noha nagyon sok a sérültünk

– Szatmári, Szekeres, Kanta, Bori és Vadnai sem lehet ott a Nagyerdõn –, mégis ragaszkodtunk hozzá, hogy még az idén megrendezzék a két kupameccset, mégpedig azért, mert jövõ tavasszal nagyon sûrû az utánpótlás válogatottak programja, és az MTK nagyon sok futballistát ad ezekbe a nemzeti tizenegyekbe. Nekünk tehát fontos volt, hogy még a téli szünet elõtt megrendezzék a negyeddöntõ mérkõzéseit.

Dedikál a Loki

A DVSC-TEVA labdarúgó csapatának szakvezetõi, és valamennyi játékosa dedikálja az együttes 2010. évi új falinaptárát, amelynek látványos sportfotói a BL-csoportmérkõzéseken készültek.

Dombi Tiborék a csütörtöki, MTK elleni bajnoki meccs másnapján, december 4-én, pénteken, 17 órától látják el kézjegyükkel az új kiadványt, és más ajándéktárgyakat a Debrecen Plaza emeletén található Loki-shopnál.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!