2024. július 22. Hétfő, Magdolna.
 Kupameccsel kezdi az évet az Újfalu

Berettyóújfalu – A Csömör otthonába látogat hétfõn este a Mezei-Vill.2014-ben a német SV Babelsberg 03 klub vezetése merész vállalkozásba kezdett, egy már meglévõ negyedosztályú férfi és egy nõi futballcsapat mellé bevállalt egy harmadikat is. Egy olyat, amelyben csak menekültek kaphattak helyet.


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közreadta az új Puskás Ferenc Stadion legfrissebb látványterveit. A jelenlegi arénát õsszel kezdik el bontani, az új építése pedig jövõre kezdõdik majd, és 2019-ben fejezõdik be. Az új létesítmény amellett, hogy labdarúgó-mérkõzéseket rendezhetnek majd benne, az ország legnagyobb koncerthelyszíne lesz.

Ismét gyõztek a pocsajiak2014-07-21 10:40:56

Július 18-án, pénteken ismét megmérettetett a pocsaji csapat: dupla gyõzelemmel tértek haza a focisták.

Lõkösházán fociztak2014-03-03 10:15:44

Lõkösházán rendezték meg ismét Farsang-kupát, ahol a pocsajiak most is, mint minden évben idén is részt vettek.

Oroszi László, az úgynevezett "irányítósávos futballcipõ" váli feltalálója január 30-án jogerõsen pert nyert az adidas sportszergyártó cég ellen - írja a Fejér Megyei Hírlap online kiadása.

A hollandoktól pénteken elszenvedett 8-1-es vereséget követõen lemondott posztjáról Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Falunap Berekböszörményben
Ebben az évben harmadik alkalommal rendezték meg a Falunapot Berekböszörményben.

Sokan fényképezkedtek a Fradi egykori sztárjaiva.


A hóhelyzet miatt elmaradnak a hétvégi meccsek
Hajdú-Bihar – Az MLSZ-Hajdú-Bihari Igazgatóságának tájékoztatása szerint a mostoha idõjárási körülmények miatt elmaradnak a hétvégi fordulók az NB III-ban, a megye I-ben és a megye III-ban.

Az egykori játszótársra emlékeznek
Berettyóújfalu – Öt évvel ezelõtt, tragikusan fiatalon hunyt el Gulyás János, a BUSE labdarúgója.

Gyõzött, és átvette a vezetést a Rába ETO a bajnoki tabellán
Futsal – A 16. fordulóból elhalasztott MVFC-Gyõr mérkõzést pótolták be pénteken este a Férfi Futsal NB I-ben. A honi tetõ alatti labdarúgás két legkiválóbb csapata feszült egymásnak a slágermeccsen Berettyóújfaluban.

Nem volt kérdés a gyõztes kiléte
Futsal – A Mezei-Vill játékosainak is elkezdõdött a szezon, az újfaluiak a Rubeola FC Csömör otthonában vizitáltak elõször az új évben. Ahogy még õsszel, mikor 6-1-re diadalmaskodott az MVFC, úgy a két csapat második találkozásakor is magabiztos berettyóújfalui siker született, 7-2-re múlták felül Turzó József tanítványai a hazaiakat.

Egy góllal jobbak voltak a székelyek Újfaluban
Futsal – A magyar nemzeti futsalcsapat adott randevút pénteken a székely válogatottnak Berettyóújfaluban.

A DEAC Futsal Club hazai pályán, míg az MVFC idegenben vívja meg a harmadik bajnokit
Futsal – Nem indult túl jól a futsalosok 2012/13-as bajnoksága hajdú-bihari szempontból. Az elsõ fordulóban csupán a Mezei-Vill volt érdekelt, az újfaluiak 1-1-es döntetlent értek el a Veszprém ellen.

A hirre kattintva tekintheti meg a részleteket.

Futsal – Az élvonalbeli futsal magyar bajnokság elsõ fordulójában a bajnoki ezüstérmes Mezei-Vill FC az újonc Veszprémhez látogatott. A két gárda tavaly már megmérkõzött egymással a Magyar Kupában, a Veszprémben lejátszott elõdöntõben Trencsényiék 14–1-re lelépték az NB II Nyugati csoportjának bajnokát.

Immár hagyományosan, a zsákai temetõben emlékeztek meg az elmúlt hétvégén a fiatalon, 38 évesen, gyógyíthatatlan betegségben elhunyt Gulyás János barátai, volt csapattársai, rokonok, ismerõsök. A sírnál csokrot helyeztek el a komádi és zsákai sportegyesület képviselõi, néma fõhajtással adózva a kitûnõ sporttárs, a jóbarát, a kedves családtag emléke elõtt.

 


Sárrétudvari fõterén, több száz lelkes rajongó elõtt vehette át a település labdarúgó csapata a megyei I. osztályú labdarugó bajnokság megnyeréséért járó aranyérmet június 17-én.

 

 

 


Labdarúgás – A Labdarúgó Hajdú-Bihar Megyei Bajnokság második vonalában a felnõtteknél az északi csoportban a DEAC, míg a déliben a Komádi végzett a tabella elõ helyén. A szokásoknak megfelelõen a két csoport elsõ egy külön mérkõzésen dönti el, hogy ki lesz a „bajnokok bajnoka”.

Megye II-es eredmények2012-06-04 09:32:45


Tekintse meg portálunkon hogyan alakultak a szombaton rendezett Megye II-es eredmények.

Megye I–es eredmények2012-06-04 09:27:39


Tekintse meg portálunkon hogyan alakultak a szombaton megrendezett Megye I–es mérkõzések eredményei.


Futsal – Az elsõ helyért folytatott harc harmadik felvonása következik hétfõn 18.30-tól Gyõrött. Könnyen elõfordulhat, hogy már most kiderül, ki ülhet fel az NB I-es futsalosok trónjára, hiszen a Rába ETO összesítésben 2-0-ra vezet a három gyõzelemig tartó párharcban.

Megye I-es eredmények2012-05-29 07:53:28

 


Tekintse meg a Megye I -es mérkõzések eredményeit!

 

Megye I-es eredmények2012-05-29 07:46:59

Tekintse meg a Megye-I-es eredmények listáját.

« 1. oldal »  Következő »