2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Hajdú-Bihar – Húsvét ide vagy oda, szombaton és vasárnap újra fûre léptek a megyei focisták, és bizonyították, hogy érdemes kilátogatni meccseikre.

Körösszakál-Komádi– Nagyszabású sportnapot rendezett Körösszakálban regionális teremlabdarúgó torna címmel a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség.

Sándor Tamás Bárándon2009-02-23 10:50:02

Tobét új csapatában szombaton a Kenderes elleni edzõmérkõzésen láthatja a publikum.

Berettyóújfalu – Hollywoodi forgatókönyvbe illõ módon jutott tovább a Mezei-Vill FC futsalcsapata hétfõ este hazai pályán a Magyar Kupában.

Berettyóújfalu – Elmarad a Mezei-Vill FC szerda estére tervezett bajnoki találkozója a Dupont-Fortuna ellen: a bajnokság elejérõl elhalasztott mérkõzést január 9-én játssza le a két együttes.

Debrecen – A legfelsõbb fórumhoz fordult Horváth Zoltán, a Báránd SE labdarúgója.

Hajdú-Bihar – Több edzõt és játékost eltiltottak, mert szidalmazták a játékvezetõket.

A Püspökladány az Ebes otthonában aratott elsöprõ gyõzelmet, a Téglás is gyõzni tudott a Komádi ellen. A megyei elsõosztály vasárnapi eredményeit itt tekintheti meg.

A berettyóújfalui legénység két góllal örvendeztette meg a mestert. Eredmények az NB III-ban.

A magyar labdarúgó válogatott idegenben 1-0-ra legyõzte Málta legjobbjait a világbajnoki selejtezõsorozat 1. csoportjának negyedik fordulójában, szerdán.

Lendületben a Mezei-Vill2008-10-06 12:35:40

Berettyóújfalu – Bajnokcsapathoz méltó produkcióval rukkolt elõ hazai környezetben a berettyóújfalui Mezei-Vill FC a Csõ-Montage ellen, még annak ellenére is, hogy Tamás László és Nagy Tamás nem állhatott Szitkó Róbert edzõ rendelkezésére.

A megyei harmadosztályú labdarúgó bajnokság hétvégi eredményei:

Kabai METEORIT SE - II. – Hajdúsámson SE - II. 1–0
Monostorpályi KSE–Nyírábrányi KSE - II. 8–0
Derecskei LSE - II. – CSökmõi SE 4–3
Komádi SE - II.– Körösszegapáti SE 1–0
Zsáka SE – Álmosdi HAJDÚ SE 0–2
Sáránd SE – Bihartorda KSE 5–1

Állítólag a svéd focicsapat önbizalmát és a svéd közönség összetartását akarta erõsíteni az a svéd plakátkampány, amelyben a magyar futballt egy pár sáros gumicsizmával szimbolizálták. A kampányt a svéd-magyar vb-selejtezõt közvetítõ televízió, a Viasat-csoporthoz tartozó TV8 készítette, amely állítja: nem akarták megsérteni a magyarokat.

A megyei csapatok edzõi közül hármat arra kértünk, tippeljék meg a hétvégi forduló esélyeseit, a rangadónak számító találkozókat. Ezen a héten a Téglás, a Nyírábrány és a Földes csapatának edzõje került terítékre.

Ferencváros-BUSE férfi szenior jótékonysági mérkõzés 2008.09.21.  16 óra, Berettyóújfalu Sportpálya


Debrecen – A futsal bajnokok Ligája debreceni csoportküzdelmeinek második napján a sors szeszélye folytán az elsõ nap két vesztese, azaz a Mezei-
Vill FC és a holland bajnok FC Blok Beverwijk alakulta mérte össze erejét.

Ez a csapat gyõzni is tud!2008-09-08 15:14:40

Parádés Fradi-veréssel mutatkozott be a Loki a bajnoki nyitányon a hazai közönségnek.

Debrecen- Látványos, gyors, pörgõs focira számíthatnak azok, akik a jövõ héten kilátogatnak a debreceni Fõnix Csarnokba: a Berettyóújfalu jóvoltából ugyanis futsal Bajnokok Ligája-mérkõzéseket játszanak a létesítményben. A magyar bajnok Mezezi-Vil FC körmérkõzéses formában méri össze erejét, tudását csoportbeli ellenfeleivel, a horvát MNK Nacoinal Zagrebbel, az ukrán Sahtar Donyeckkel és a holland Carillon Boys Bevervijkkel. Noha a hazai pálya elõnye segíti az újfaluiakat, nem lesz könnyû dolguk: nehéz csoportba kerültek a selejtezõben. A nívós gárdák viszont garanciát jelentenek arra, hogy a közönség magas színvonalú, jó összecsapásokat láthat a Fõnixben. A csoport elsõ két helyén végzõ csapat tovább léphet a legjobb tizenhat közé.

« Előző « 4. oldal »  Következő »