2024. május 6. Hétfő, Ivett, Frida.
 
Hét végi rangadók megyeszerteForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-20 11:16:16
Címkék: Sport, foci
A megyei csapatok edzõi közül hármat arra kértünk, tippeljék meg a hétvégi forduló esélyeseit, a rangadónak számító találkozókat. Ezen a héten a Téglás, a Nyírábrány és a Földes csapatának edzõje került terítékre.

A megye I-es Téglás csapatának játékos-edzõje, Szabó Imre szerint a hétvégén a Kaba–Sárrétudvari mérkõzés ígérkezik a legérdekesebbnek ebben az osztályban. A tréner szerint a Kaba a favorit, de bármi megtörténhet a rangadón. Szabó Imre hazai gyõzelmet vár még a DEAC–Derecske, Püspökladány–Hosszúpályi, Létavértes II.–Hajdúdorog, Báránd–Nyírmártonfalva, illetve a Hajdúsámson–Nyíradony találkozón, a Polgár–Ebes meccsen a vendégeket tartja esélyesebbnek, míg saját mérkõzésüket és a Komádi–Hajdúnánás találkozót döntetlenre tenné meg.

Hasonló erõviszonyok találkozása

Tóth Csaba, a Nyírábrány edzõje a megyei másodosztály északi csoportjának fordulójában nem tippelt vendéggyõzelemre, inkább a döntetleneket és a hazai gyõzelmeket fogadna. Véleménye szerint a Tiszacsege–Vámospércs találkozó ígérkezik nagyon érdekesnek, és elõre láthatóan döntetlen születhet. Mindkét csapattal megmérkõztek már, így testközeli élmény alapján indokolta tippjét. – Tiszacsege hazai pályán kifejezetten jó teljesítményre képes, a Vámospércs pedig az utóbbi mérkõzésein egyre jobb formába lendül – fogalmazott. Az edzõ döntetlenre tippelte még a Mikepércs–Hajdúböszörmény II., illetve a Fülöp–Nyíracsád összecsapást is. Saját meccsükön természetes gyõzelmet vár csapatától, s ugyancsak hazai diadalt jósol a Nádudvar–Józsa és Görbeháza–Hajdúhadház mérkõzésen is.

A déli csoportban a Földes edzõje, Bojtor Zoltán egyedül a Biharkeresztes–Körösszakál mérkõzést tippelte döntetlenre, míg a többi találkozón hazai gyõzelmet vár. Izgalmasnak tartja a Blondy–Nagyrábé találkozót, ahol szerinte iksz lesz. Saját mérkõzésük is izgalmasnak ígérkezik, hiszen csapata a listavezetõ Kismarjával csap össze. – Jónak számít a Kismarja, azonban tudom, hogy mi is jók vagyunk, attól függetlenül, hogy pillanatnyilag a 6. helyen állunk. Cél a gyõzelem – mondta határozottan Bojtor Zoltán.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!